Wie zijn wij?2019-01-29T17:15:18+00:00

WIE ZIJN WIJ?

De expertisegroep haptotherapie en topprestaties bestaat uit vijf zelfstandig werkende GZ- Haptotherapeuten. De groep heeft als doelstelling om kennis, inzicht en ervaring met elkaar te delen en naar buiten te brengen. Waar nodig zal de groep ook gezamenlijk opdrachten begeleiden. Verder willen wij graag teams en organisaties informeren met betrekking tot haptotherapie en duurzaam, optimaal toppresteren. De groep is van mening dat haptotherapie als begeleiding bij toppresteren een specifieke aanpak vergt. De afzonderlijke leden hebben door hun verschillende achtergrond een breed scala aan ervaring met verschillende aspecten rondom toppresteren.

De expertisegroep bestaat uit de volgende personen:

Bob Boot
Bob BootGZ- Haptotherapeut
Hij is GZ- Haptotherapeut, bewegingswetenschapper en voormalig fysiotherapeut. Hij heeft een eigen haptotherapiepraktijk en geeft trainingen in het bedrijfsleven. Bob is auteur van diverse boeken.

  • Haptonomie, een kwestie van gevoel, Amsterdam: Archipel 2004
  • De innerlijke meetlat, Amsterdam: Archipel 2007
  • Mannen van 50, krampachtig jong blijven of goed ouder worden, Utrecht: Kosmos 2013

Email: bobboot@kpnmail.nl

Roel Klaassen
Roel KlaassenGZ- Haptotherapeut
Hij is van origine fysiotherapeut en werkt nu als zelfstandig GZ- Haptotherapeut in zijn eigen praktijk. Roel heeft (inter)nationale topsport ervaring in het honkbal als speler, coach en scout. Hij geeft momenteel ook trainingen in het bedrijfsleven.

Website: www.roelklaassen.nl
Email: info@roelklaassen.nl

Janny Brienen
Janny BrienenGZ- Haptotherapeut
Zij is afgestudeerd als docent lichamelijke opvoeding en is daarna fysiotherapie en haptotherapie gaan studeren. Inmiddels werkt zij als GZ-Haptotherapeut in een eigen praktijk in Abcoude en het Sport Medisch Centrum in Amsterdam. Janny heeft ervaring als topsportster in het volleybal.

Website: www.jannybrienen.nl | www.dehaptonoom.nl
Email: info@jannybrienen.nl

Sjoerd van Daalen
Sjoerd van DaalenGZ- Haptotherapeut en fysiotherapeut
Hij werkt als zelfstandig (sport)fysiotherapeut en GZ- Haptotherapeut in zijn eigen praktijk. Verder is hij al jaren werkzaam bij diverse Nederlandse tophockey selecties. Sjoerd geeft eveneens trainingen in het bedrijfsleven.

Website: www.vandaalenhaptotherapie.nl
Email: info@vandaalenhaptotherapie.nl